Tyrkisk

Indholdsfortegnelse

Normalkost

Tyrkisk Normalkost 7 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 14 E% Fedt 25 E% Kulhydrat 61 E%

 

7 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml letmælksyoghurt

1½ stk. franskbrød (75 g)

oliven (20 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

Frokost

1 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (75 g)

30 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander

1 mango (240 g)

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

1 kartoffel (60 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

150 ml myntete m/sukker

figner (20 g)

Tyrkisk Normalkost 9 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 15 E% Fedt 25 E% Kulhydrat 60 E%

 

9 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

Frokost

1½ stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (100 g)

45 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander

1 mango (240 g)

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

2 kartofler (120 g)

15 g olivenolie

1 stk. franskbrød (50 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

150 ml myntete m/sukker

figner (80 g)

Tyrkisk Normalkost 12 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 13 E% Fedt 26 E% Kulhydrat 61 E%

 

12 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

Frokost

2 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (150 g)

60 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% og frisk koriander

1 mango (240 g9

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 løg

3 kartofler (180 g)

15 g planteolie

1 stk. franskbrød (50 g)

1 banan (100 g)

200 ml vand

Sen aften

150 ml myntete m/sukker

figner (120 g)

25 g valnød

Tyrkisk Normalkost 7+9+12 MJVis indholdSkjul indhold

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

50 ml letmælksyoghurt

1½ stk. franskbrød (75 g)

oliven (20 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

150 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

Frokost

1 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (75 g)

30 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander

1 mango (240 g)

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

1½ stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (100 g)

45 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander

1 mango (240 g)

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

2 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (150 g)

60 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% og frisk koriander

1 mango (240 g9

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

1 kartoffel (60 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

2 kartofler (120 g)

15 g olivenolie

1 stk. franskbrød (50 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 løg

3 kartofler (180 g)

15 g planteolie

1 stk. franskbrød (50 g)

1 banan (100 g)

200 ml vand

Sen aften

150 ml myntete m/sukker

figner (20 g)

150 ml myntete m/sukker

figner (80 g)

150 ml myntete m/sukker

figner (120 g)

25 g valnød

Sygehuskost

Tyrkisk Sygehuskost 7 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 20 E% Fedt 41 E% Kulhydrat 39 E%

 

7 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

½ stk. franskbrød (25 g)

oliven (20 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) med 10 g proteinpulver

Frokost

½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (50 g)

30 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

½ kartoffel (30 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand)

figner (40 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Tyrkisk Sygehuskost 9 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 19 E% Fedt 43 E% Kulhydrat 38 E%

 

9 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

oliven (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Frokost

1 stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (100 g)

45 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% og frisk koriander

200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

1 kartoffel (60 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

figner (20 g)

25 g valnød

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Tyrkisk Sygehuskost 12 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 18 E% Fedt 41 E% Kulhydrat 41 E%

 

12 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Frokost

1½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (150 g)

60 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

300 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 20 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

2 kartofler (120 g)

15 g olivenolie

1 stk. franskbrød (50 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

figner (20 g)

50 g valnød

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Tyrkisk Sygehuskost 7+9+12 MJVis indholdSkjul indhold

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

½ stk. franskbrød (25 g)

oliven (20 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

oliven (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) med 10 g proteinpulver

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Frokost

½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (50 g)

30 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

1 stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (100 g)

45 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% og frisk koriander

200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand)

1½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (150 g)

60 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

1 stk. honningkage med figner (30 g)

300 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 20 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

½ kartoffel (30 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

1 kartoffel (60 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

2 kartofler (120 g)

15 g olivenolie

1 stk. franskbrød (50 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand)

figner (40 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

figner (20 g)

25 g valnød

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

figner (20 g)

50 g valnød

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver