Pakistansk Sygehuskost 7 MJ

Protein 18 E% Fedt 40 E% Kulhydrat 42 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

½ stk. franskbrød (25 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

Frokost

1 stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (40 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

50 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver