Sygehuskost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

1 portion ymer (100 g) med ymerdrys (10 g) og nødder/mandler (10 g)

½ stk. fransbrød (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

1 portion ymer (100 g) med ymerdrys (10 g) og nødder/mandler (10 g)

1 glas appelsinjuice (150 ml)

1 stk. fransbrød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

1 portion ymer (150 g) med ymerdrys (25 g) og nødder/mandler (10 g)

1 glas appelsinjuice (150 ml)

2 stk. fransbrød (80 g)

Fedtstof (16 g smør/blød margarine)

2 skiver ost 45+ (40 g)

Kaffe/te

Formiddag

Kakaoletmælk (200 ml)

Kakaoletmælk (200 ml)

Kakaoletmælk (200 ml)

Frokost

2/2 stk. rugbrød (50 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 æggemad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 glas letmælk (150 ml)

3/2 stk. rugbrød (75 g)

Fedtstof (16 g smør/blød margarine)

1 leverpostejmad (20 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 glas letmælk (150 ml)

4/2 stk. rugbrød (100 g)

Fedtstof (24 g smør/blød margarine)

1 leverpostejmad (20 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 frikadellemad (40 g) med rødbede (10 g)

1 glas letmælk (150 ml)

Eftermiddag

½ stk. franskbrød (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

1 stk. franskbrød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

1 stk. franskbrød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

Aften

Kyllingefilet (100 g tilberedt/125 g råt)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (6 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (80 g)

Jordbærgrød (50 ml) med sødmælk (50 ml)

1 glas letmælk (150 ml)

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (100 g)

Jordbærgrød (100 ml) med sødmælk (50 ml)

1 glas letmælk (150 ml)

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Broccoli (50 g)

Majskerner, frosne (50 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (150 ml) med sødmælk (50 ml)

1 glas letmælk (150 ml)

Sen aften

Kakaoletmælk (200 ml)

Kakaoletmælk (200 ml)

Rosiner (15 g)

Kakaoletmælk (200 ml)