Cremet kost 12 MJ
Protein 20 E% | Fedt 50 E% | Kulhydrat 30 E% |
---|
Tidlig morgen 8 % af energi |
Ernæringsdrik, fortykket (125 ml) |
Morgen
17 % af energi |
1 portion ymer (150 g) med sirup (10 g) Cremet franskbrød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) Cremet skive ost 45+ (40 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) Kaffe/te, fortykket |
Formiddag 8 % af energi |
Ernæringsdrik, fortykket (125 ml) |
Frokost
18 % af energi |
Cremet rugbrød, to snitter (50 g) Fedtstof (12 g smør/blød margarine) Cremet leverpostej (15 g) Cremet agurkesalat (10 g) Cremet marinerede sild (30 g) Cremet løg, rå (5 g) Cremet æg (30 g) Cremet mayonnaise (5 g) Purløgsolie (2 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) |
Eftermiddag 9 % af energi |
Cremet kage (75 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) |
Aften
26 % af energi |
Cremet stegt kylling (100 g) Cremet broccoli (20 g) Cremet majs (20 g) Cremet skysovs med fløde (50 ml) Cremet kartoffelmos (75 g) Cremet jordbærgrød (100 ml) med cremet flødeskum (25 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) |
Sen aften 10 % af energi |
Cremet flødeis (40 g) Cremet kakaomælk (150 ml) med cremet flødeskum (20 g) |
”Nat” 4 % af energi |
Cremet koldskål (60 ml) Cremet kammerjunker (20 g) |